Tennisles

Tenniscursus voor kinderen van 7 t/m 17 jaar
Woensdagmiddagen van 8 september t/m 20 oktober 2021.
Kosten voor 6 lessen van een uur: €45,- (bij minimaal 6 kinderen, bij meer dan 6 gaat het tarief omlaag). Daarnaast betaal je € 50,- contributie per jaar als jeugdlid (behalve bij Maak Kennis met Tennis, zie hieronder).
Er zijn leenrackets aanwezig.

Tenniscursus voor volwassenen
Dinsdagavond of woensdagochtend (11:15-12:15 uur) van 7 september t/m 19 oktober 2021
Kosten voor 6 lessen van een uur: €48,- (bij minimaal 7 personen in de les). Daarnaast betaal je € 100,- contributie per jaar (behalve bij Maak Kennis met Tennis, zie hieronder).

Maak Kennis met Tennis
Volwassenen en kinderen die kennis willen maken met tennis en/of TV Streep kunnen eenmalig meedoen met Maak Kennis met Tennis. Je betaalt alleen lesgeld. Contributie betaal je pas als je na een lessenreeks besluit lid te worden van onze club. Als je in het voorjaar Maak Kennis met Tennis hebt gevolgd en je wilt na de zomervakantie lid worden, dan betaal je de helft van het lidmaatschap (= €50,- voor volwassenen en €25,- voor jeugdleden t/m 17 jaar). Als je Maak kennis met Tennis in het najaar volgt, dan betaal je voor het resterende deel van 2021 geen lidmaatschap.

Korting bij meerdere jeugdleden in een gezin
Vanaf het 2de jeugdlid van het gezin betaal je 50% van het lidmaatschap.

Tennisleraar
Vanaf het voorjaar 2021 verzorgt Berend Jan Kremer de tennislessen bij ons. Hij int rechtstreeks het lesgeld na inschrijving bij de eerste les.

Wij dragen zorg voor de Corona maatregelen en volgen de richtlijnen van de KNLTB en RIVM. Meer informatie is hier te lezen.

Geïnteresseerd? Geef je op via het onderstaande formulier.


Bij ons programma “Maak Kennis met Tennis” wordt na een half jaar het lidmaatschap definitief gemaakt. Je krijgt voortijds de keuze om op te zeggen.
Uiteraard gebeurt dit zorgvuldig en volgens de geldende richtlijnen.
Hoeft niet verplicht ingevuld te worden.